Login
en|el
Η Data Recta

Η Data Recta είναι μία σύγχρονη και καινοτόμα επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής, με γνώμονα το όφελος των πελατών της.  Πιστεύοντας απόλυτα ότι η ποιότητα και αποτελεσματικότητα επιτυγχάνονται μόνο μέσα από την εξειδίκευση, αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες και εκπαιδευόμαστε συνεχώς, συμμετέχοντας ενεργά στις διεργασίες των συνεργατών μας. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία για κάθε προσφερόμενη υπηρεσία και επενδύουμε σε μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες (και τους συνεργάτες) μας. Περισσότερα εδώ.

Προϊόντα & Υπηρεσίες 
 

Μάθετε σήμερα πως το No1 CRM στον κόσμο μπορεί να δώσει ώθηση στην επιχείρησή μας, αυξάνοντας τις πωλήσεις και την ικανοποίηση των πελατών σας και μάλιστα με πολύ χαμηλό κόστος!

Μετατρέψτε τα δεδομένα σας σε πληροφορία και αποκτήστε καλύτερη εικόνα για τους πελάτες σας, την εξέλιξη της επιχείρισής σας, αλλά και σαφές πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας!

Μειώστε τα λειτουργικά κόστη της IT υποδομής και εφαρμόστε τις πλέον καινοτόμες λύσεις της Microsoft. Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες του Office 365 και των υπόλοιπων Online Services,  τώρα!

 Περισσότερα εδώ  Περισσότερα εδώ
     
     

 
 

Το Azure είμαι μια καινοτόμος υπηρεσία που διατίθεται συνδρομητικά από την Microsoft. Η DataRecta προσφέρει υποδομές Azure (IaaS & SaaS) στις επιχειρήσεις που αναζητούν να αξιοποιήσουν την αιχμή της τεχνολογίας στο μέγιστο δυνατό.

Η DataRecta ειδικεύεται στην δημιουργία CMS (Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου), με χρήση των κορυφαίων τεχνολογιών και σύμφωνα με τις ανάγκες σας. 

Ρωτήστε μας για τα άκρως δελεαστικά πακέτα μας και κερδίστε την εκτίμηση και εμπιστοσύνη των πελατών σας.  

Η ClickDimensions προσφέρει μία μεγάλη γκάμα από πρόσθετα στο Microsoft Dynamics CRM, ειδικά για τον τμήμα του Μάρκετινγκ

Τα εργαλεία αυτά είναι σχεδιασμένα για απαιτητικούς πελάτες, με χρήση τεχνολογίας αιχμής και καλύπτουν όλες τις υπαρκτές ανάγκες μίας σύγχρονης επιχείρησης.

Περισσότερα εδώ
Περισσότερα εδώ
Περισσότερα εδώ 
Πελάτες & Συνεργάτες
 

 

 

Ανακοινώσεις
Η DataRecta παραμένει ασημένιος συνεργάτης (Silver) της Microsoft - Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016
Η DataRecta, διατηρεί την πιστοποίηση του Silver Partner με την Microsoft για τρία συναπτά έτη.
 
Η Data Recta αναβαθμίστηκε σε Silver Partner της Microsoft - Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014
H Data Recta στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης και σταθερής ανάπτυξης, αναβαθμίστηκε σε Silver Partner της κορυφαίας εταιρίας λογισμικού και στρατηγικού συνεργάτη Microsoft. Πάντα προσηλωμένοι στο δρόμο της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών, φροντίζουμε να προσδίδουμε στους πελάτες μας την αξία που τους αρμόζει.
 
Συνεργασία με την ClickDimensions! - Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

Η Data Recta προχώρησε σε συνεργασία με την ClickDimensions προκειμένου να μεταπωλεί και να παραμετροποιεί τα προϊόντα της στην Ελληνική αγορά.

 
Συνεργασίες

Office365
Ιερά Οδός 294
Αιγάλεω 122 43
Τηλ.:   +30 210 5820754      
Κιν.:    +30 697 3376570
 Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

 Email: info@datarecta.gr