Προϊόντα & Υπηρεσίες

Microsoft 365

Το Microsoft 365 προσφέρει εξειδικευμένες υποδομές και λογισμικά για όλα τα μεγέθη των επιχειρήσεων πάνω από το Cloud και οδηγεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό των εταιρειών, καλύπτοντας με ασφάλεια την καθημερινή τους εργασία, προς όφελος της παραγωγικότητας.

Η Data Recta, είναι από τους πρώτους πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft στο Microsoft Cloud, και γνωρίζει τον σωστό σχεδιασμό και την βέλτιστη αξιοποίηση του επιχειρήσεις. 

Microsoft Dynamics 365

Από τα κορυφαία συστήματα CRM στον κόσμο,  συνδυάζει την πολύχρονη εμπειρία με την καινοτομία. Δίνει ώθηση στις επιχειρήσεις, αυξάνοντας τις πωλήσεις, διασφαλίζοντας την ποιότητα της εξυπηρέτησης και συνεπώς την ικανοποίηση των πελατών σας, με  χαμηλό κόστος αλλά και συνολική διασύνδεση με όλα τα Microsoft Cloud Services, όπως Email, Teams, SharePoint, Office, κ.λπ..

H Data Recta έχει εμπειρία στην υλοποίηση έργων Microsoft Dynamics 365, στον σχεδιασμό, την παραμετροποίηση και την εγκατάσταση για πάνω από 15 έτη.

Microsoft Power BI

Μετατρέψτε τα δεδομένα σας σε πληροφορία και αποκτήστε καλύτερη εικόνα για τους πελάτες σας, τις πωλήσεις σας και κάθε πληροφορία που αφορά  την εξέλιξη της επιχείρησής σας, αλλά και σαφές πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας. Με το Microsoft Power Business Intelligence (BI), συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και απεικονίζουμε τα δεδομένα από μια ή πολλές πηγές δεδομένων.

Η Data Recta προσφέρει τις υπηρεσίες σχεδιασμού και υλοποίησης των Microsoft Power BI και έχοντας αντίστοιχη εμπειρία για πάνω από 14 χρόνια στα Microsoft SQL Service -Business Intelligence.

 

Microsoft Azure

Το Microsoft Azure είναι μια ολοκληρωμένη υποδομή για Digital Transformation & Cloud Services. Συμπεριλαμβάνει πλήθος υποδομών και συστημάτων για όλες τις ανάγκες των επιχειρήσεων (IaaS & SaaS), με ασφάλεια, κεντρικό έλεγχο και απεριόριση επεκτασιμότητα. Ξεχωρίζει για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, την αυξομείωση των δυνατοτήτων τους με σκοπό της μείωση του κόστους χρήσης. Ο σωστός σχεδιασμός  και ανάπτυξη των υποδομών Microsoft Azure είναι η κύρια μέριμνα της Data Recta.

Ασφάλεια

Παρέχουμε λύσεις διασφάλισης των δεδομένων και των υπολογιστών της επιχείρησης, μέσα από τα Microsoft Defender & Microsoft 365 Premium. Με εξαιρετικές επιλογές στον σχεδιασμό που χρειάζεται η κάθε επιχείρηση, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ομαλή της λειτουργία σε μια εποχή που οι κίνδυνοι διάτρησης στους υπολογιστές και στα δεδομένα αυξάνονται συνεχώς. Προφυλάσουμε κάθε συνολικά τα συστήματα χωρίς να περιορίζουμε την πρόσβαση και την παραγωγικότητα.

Digital Marketing

Το ClickDimensions συνδυάζεται με Microsoft Dynamics 365, και προσφέρει μια εξαιρετική λύση για Digital Marketing. όπως email marketing, campaign automations, subscription forms, surveys, event management. Ο σχεδιασμός των υπηρεσιών αυτών αφορά τα τμήματα πωλήσεων και, τα τμήματα Marketing, τα οποία εκπαιδεύονται στην χρήση του, έτσι ώστε να λειτουργούν αυτόνομα, χωρίς την δική μας παρέμβαση, παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Διαχείριση Δεδομένων

Με τον Microsoft SQL Server, αποθηκεύουμε και διαχειριζόμαστε τα δεδομένα μας είτε σε εγκατάσταση που βρίσκεται στον χώρο μας ή στο Cloud. Ο Microsoft SQL Server, προσφέρει συστήματα ασφαλείας και βελτίωσης επιδόσεων. Διαθέτει συστήματα διασύνδεσης των δεδομένων, τον μετασχηματισμό τους και την απεικόνιση τους σε απλές εκτυπώσεις ή σύνθετες πολυδιάστατες αναλύσεις τύπου Business Intelligence.
H Data Recta, είναι πιστοποιημένος συνεργάτης στο Microsoft Business Intelligence με πολλές υλοποιήσεις από το 2008.

 

Microsoft Power Apps

Τα Microsoft Power Apps  προσφέρουν το πλέον σύγχρονο περιβάλλον ανάπτυξης εφαρμογών, με δυνατότητες για γρήγορη ανάπτυξη τόσο για φορητές συσκευές όσο και για σταθερούς υπολογιστές. Διαθέτουν αξιοπιστία και αδιάλειπτη λειτουργία, με συστήματα ασφαλούς πρόσβασης και διασύνδεσης με ετερογενή συστήματα.
Η Data Recta διαθέτει πιστοποίηση στα Microsoft Power Apps, από το 2022, αλλά και με εμπειρία σε ανάπτυξη λύσεων από το 2020.

 

Λύσεις Backup

To Microsoft Azure Backup προσφέρεται ως μια από τις δυνατότητες του Microsoft Azure ως μια οικονομική και αξιόπιστη επιλογή για κάθε τύπο δεδομένου, μέσα από ένα κεντρικό περιβάλλον διαχείρισης.
Η Data Recta προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού και υλοποίησης για το Microsoft Azure Backup, σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε μιας επιχείρησης. 

 

DELL

Ως συνεργάτες της DELL συμβούλευουμε τις επιχειρήσεις στον σχεδιασμό και στην προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμό τους, με προϊόντα όπως Desktops, Laptops, Οθόνες και όλα περιφερειάκα.

Τα προϊόντα της DELL έχουν εγγύηση για άμεση επισκευή σε μία εργάσιμη ημέρα.

LEXMARK

Για όλες τις ανάγκες εκτύπωσης, από μικρές επιχειρήσεις έως μεγάλους οργανισμούς, οι εκτυπωτές και τα πολυμηχανήματα της Lexmark μπορούν να δώσουν πλήθος επιλογών. 
Η Data Recta ως συνεργάτης της LEXMARK στην Ελλάδα, προσφέρει τα προϊόντα της σε προνομιακές τιμές, συμπεριλαμβανομένων και των αναλώσιμων.

Κάθετες Λύσεις

Έχοντας πολυετή εμπειρία στην υποστήριξη των Ασφαλιστικών Γραφείων προσφέρουμε τις εξής υπηρεσίες:

 • Microsoft 365:
  Microsoft 365 Business Standard ή Premium ως βασικός πυλώνας για τις καθημερινές ανάγκες. Με προσωποποιημένο Email αντί των δωρέαν emails (Google, Hotmail, Yahoo, κλπ), ενισχύουν το επαγγελματικό προφίλ της επιχείρησης, ενώ περιορίζουν τα ανεπιθύμητα μηνύματα, αυξάνουν την ασφάλεια και πολλαπλασιάζουν την παραγωγικότητα τους.
  Με την πιο επίκαιρη έκδοση του Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, κ.λ.π), και με συνεχή εκπαίδευση στην σωστή χρήση τους αυξάνουν την παραγωγικότητα τους και βελτιώνουν την ποιότητας της δουλειάς τους. Επιπλέον:

  • Microsoft Teams, για τις επικοινωνίες (εσωτερικά αλλά και με τους πελάτες/συνεργάτες)
  • Microsoft SharePoint, για την ασφαλή διαχείριση και διάθεση των αρχείων.
  • Microsoft Security, για την ασφάλεια στην πρόσβαση και την αποφυγή επιθέσεων.
 • Microsoft Dynamics 365
  Ειδικά διαμορφωμένη έκδοση του Microsoft Dynamics 365, επιτρέπει την κεντρική διαχείριση των πελατών, των συμβολαίων τους, της εξυπηρέτησης, και όλων των δραστηριοτήτων που τους συνδέουν, όπως Emails, Συναντήσεις, Τηλεφωνικές κλήσεις.

 

Οι ανάγκες των υποδομών πληροφορικής στα Δικηγορικά Γραφεία είναι απαιτητικές, καθώς χρειάζονται υψηλή προστασία αλλά και ευκολία στην πρόσβαση στις πληροφορίες που διαθέτουνε. Η σωστή ρύθμιση των απαιτήσεων αυτών επιτυγχάνεται με τις εξής λύσεις:

 • Microsoft 365 Business:
  Εφαρμόζουμε το Microsoft 365 Business Standard και Business Premium, και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις προσαρμόζουμε στις ανάγκες των Δικηγορικών Γραφείων. Η ασφάλεια στα δεδομένα περιλαμβάνει την ασφαλή πρόσβαση, την προστασία των υπολογιστών και των κινητών που συνδέονται στις υποδομές και στα αντίγραφα ασφαλείας. Η ευκολία διασύνδεσης, τόσο με τον εξοπλισμό του γραφείου όσο και τις προσωπικές συσκευές των εργαζομένων, όπου με ασφάλεια λαμβάνουν μόνο τα απαραίτητα στοιχεία.
  Τις επικοινωνίες των εργαζομένων μέσα από το Email σύστημα, που προστατεύεται από πλήθος επιθέσεων και διατηρεί μεγάλο όγκο μηνυμάτων, ενώ με το Microsoft Teams, πιο εύκολα μειώνουμε τα περιττά emails, έχουμε αμεσότητα στην επικοινωνία, ενώ οργανώνουμε τηλεδιασκέψεις με επαγγελματική ποιότητα.
  Τα αρχεία βρίσκονται σωστά κατηγοριοποιημένα στο SharePoint, έχουν αυτόματες εκδόσεις, διαθέτουν πρόσβαση ανά ομάδα εργασίας και αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας, σε περίπτωση που υπάρξει κατά λάθος διαγραφή τους.
 • Microsoft Dynamics 365
  Προσφέρει ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης των πελατών και των υποθέσεων τους. Περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες που τους αφορούν όπως τηλεφωνικές κλήσεις, ραντεβού και emails. Μέσα από το σύστημα υπάρχει μια εύκολη και συνολική προβολή για τις προσφερόμενες υπηρεσίες ανά πελάτη, ενώ υπάρχει και σύστημα υπολογισμού χρονοχρέωσης για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Οι εκδοτικοί οίκοι αξιοποιούν πλήρως τις υποδομές Microsoft στα ακόλουθα:

 • Microsoft Dynamics 365
  Ειδικά σχεδιασμένη υλοποίηση του Microsoft Dynamics 365 για Εκδοτικούς Οίκους. Περιλαμβάνει την διαχείριση των Τίτλων, Προμηθευτών, Συγγραφείς Πελατών (Βιβλιοπωλεία και Ιδιωτών), Πωλήσεων και Υποστήριξης πελατών. Επίσης υπάρχουν διεργασίες και αυτοματισμοί, όπως:

  • Αξιολόγηση νέων τίτλων
  • Εκδόσεις τίτλων (νέες και επανεκδόσεις)
  • Υπολογισμός και απόδοση δικαιωμάτων με μηχανισμούς υπενθύμισης
  • Υποστήριξη πελατών και αυτόματες αποκρίσεις

Το σύστημα, συνδυάζει όλες τα παραπάνω και επιπλέον συνδέεται με τα Email σύστημα & το SharePoint (διαχείριση των αρχείων), από το Microsoft 365.
Τέλος, Υπάρχουν πλήθος αναφορών και πινάκων που αναλύουν τα αποτελέσματα.

 • Microsoft 365 Business
  To Microsoft 365 Business Standard/Premium, αναλαμβάνει την ολική υποστήριξη του γραφείου και των εργαζομένων με τα προγράμματα του Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, κλπ), αλλά και προστασία και χρήση των Emails, της επικοινωνίας μέσω του Microsoft Teams, των αρχείων με το SharePoint και τα αντίγραφα ασφαλείας. Συμπληρωματικά, το OneDrive προσφέρει αντίγραφα ασφαλείας και πρόσβαση των αρχείων των εργαζομένων, από όλες τις συσκευές τους.
 • Microsoft Azure Backup
  Για όσα αρχεία βρίσκονται σε τοπικούς servers και όχι στο Cloud, υπάρχει μηχανισμός backup του Microsoft Azure. Μέσω κεντρικής διαχείρισης ελέγχονται τα αντίγραφα ασφαλείας, με την εγγύηση της Microsoft.

Η Data Recta είναι εξειδικευμένος και πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft και με πολυετή εμπειρία στις λύσεις που αφορούν Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς, όπως Σχολεία, Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, Κολλέγια και Πανεπιστήμια.

Οι εφαρμογές των λύσεων αυτών αφορούν:

 • Microsoft Dynamics 365:
  Ειδική προσαρμογή στο Microsoft Dynamics για την διαχείριση των σπουδαστών, μαθημάτων, προγράμματος, βαθμών, τμημάτων, πτυχίων, καθηγητών κλπ., και με πλήθος εκτυπωτικών αναφορών.
 • Microsoft 365 Education:
  Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μπορούν να επωφεληθούν από τις ειδικές εκδόσεις του Microsoft 365, τόσο για το προσωπικό τους όσο και για τους σπουδαστές. Με όλες τις υπηρεσίες και το λογισμικό του Microsoft 365 (Microsoft Office, Teams, SharePoint, Email, OneDrive, Security, κλπ).
 • Υποδομές Microsoft Azure:
  Χρησιμοποιώντας τις υποδομές του Microsoft Azure για την εγκατάσταση των Servers (Virtual Servers) και Αντιγράφων Ασφαλείας.

Μια ειδική προσαρμογή πάνω στο Microsoft Dynamics 365 επιτρέπει την σωστή διαχείριση των Φορέων & Επαφών (Φυσικά Πρόσωπα) ως προς τα στοιχεία τους, τα Αιτήματα που σχετίζονται και τις υποθέσεις. Εφαρμόζονται αυτοματοποιημένες διαδικασίες για τον χειρισμό των Αιτημάτων τους, ενώ η σύνδεση με τα Microsoft Exchange Online & Microsoft SharePoint Online, συνδράμει στην διαχείριση των emails τους και των ηλεκτρονικών αρχείων τους. Με δυναμικά Dashboards, μπορούμε να έχουμε συγκεντρωμένη την πληροφορία σε μια σελίδα και από εκεί να επικεντρωνόμαστε σε ότι χρειαζόμαστε. Οι συναντήσεις διαχειρίζονται κεντρικά και είναι ορατές από όλα τα μέλη της ομάδας εργασίας, ενώ αποθηκεύονται στο ιστορικό επικοινωνίας.
Σε περιπτώσεις που υπάρχουν κονδύλια, υπάρχει ξεχωριστή υποδομή για την διαχείριση τους και την γενικότερη διαχείριση χρημάτων και εργασιών.
Με τις σωστές κατηγοριοποιήσεις των Αιτημάτων, υπάρχει άμεση ανάλυση των εργασιών που επικουρείτε από τα ειδικές αναφορές αποτελεσμάτων (Reports).

Τα Microsoft 365 Business Standard, προσφέρουν την ομαλή λειτουργία των υποδομών γραφείου, για όλους τους χρήστες, με ασφάλεια στην πρόσβαση στα δεδομένα, την ευκολία στην απομακρυσμένη πρόσβαση και στην χρήση των προσωπικών υπολογιστών τους με ασφάλεια.

 

Στα Ναυπηγεία και εταιρείες ανταλλακτικών πλοίων προσφέρουμε μια ειδική έκδοση του Microsoft Dynamics 365, που συμπεριλαμβάνει:

 • Πελάτες & Διαχειριστικές Εταιρείες (Managing Companies)
 • Προμηθευτές
 • Υποψήφιοι πελάτες
 • Προϊόντα και Υπηρεσίες
 • Ναυπηγεία και Ελλιμενισμοί πλοίων
 • Συνεργεία & Προγραμματισμός συνεργείων
 • Προσφορές και Παραγγελίες
 • Σύστημα υποστήριξης πελατών

Επιπλέον, μέσω αυτόματων διεργασιών υπολογίζουμε τις στατιστικές πωλήσεων, όπως κέρδη ανά πελάτη ανά έτος και τομέα προϊόντων και υπηρεσιών, βαθμονόμηση πελατών, κλπ. Τα δεδομένα συνδέονται με επιπλέον δεδομένα που λαμβάνουμε από τους πελάτες, και όλα μαζί  συσχετίζονται μέσα σε διαδραστικές αναφορές και Dashboards, με το Microsoft Power BI.

Το ClickDimensions, συμπληρώνει το Microsoft Dynamics 365 και μέσω αυτού στέλνονται τα ενημερωτικά δελτία για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, με μοντέρνο σχεδιασμό και ελαχιστοποιημένο χρόνο δημιουργίας τους. Επίσης, μέσα από τις φόρμες επικοινωνίας συλλέγουμε τις ανάγκες των πελατών από το Web Site της επιχείρησης. Τα αποτελέσματα των ενεργειών, δημιουργούν νέες ευκαιρίες πωλήσεων και συμπληρώνουν το ιστορικό των Πελατών.

Το Microsoft 365 Business Standard & Premium υποστηρίζει την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης, προσθέτει ασφάλεια στα δεδομένα και στους υπολογιστές και συνδέεται με το Microsoft Dynamics 365 για τα email, meetings, αρχεία και επικοινωνία μέσω Microsoft Teams. Εφαρμόζουμε πολιτικές ασφάλειας ανά ομάδα, και με ασφάλεια συνδέουν οι εργαζόμενοι τις φορητές τους συσκευές στο σύστημα με πλήρους δυνατότητα τηλεργασίας.

 

Στα ταξιδιωτικά γραφεία προσφέρουμε το Microsoft 365 Business Standard και Premium, για την καθημερινή λειτουργία των γραφείων. Ο μεγάλος όγκος αλληλογραφίας καλύπτεται πλήρως με το Microsoft 365 Business Premium, όπου επιτρέπει διπλάσιο χώρο αποθήκευσης και επίσης δίνει επιπρόσθετη ασφάλεια στους υπολογιστές του γραφείου. Διαχειριζόμαστε όλες τις συσκευές, όπως Desktops, Tablets & Mobiles, ενώ εφαρμόζουμε και πολιτικές ασφάλειας ανά ομάδα εργασίας.
Η επικοινωνία με το Microsoft Teams χρησιμοποιείτε τόσο εσωτερικά για τα στελέχη των γραφείων όσο και για την επικοινωνία με τους πελάτες.

Οι τράπεζες και πολυεθνικές εταιρείες χρησιμοποιούν τις λύσεις της Data Recta για την διαχείριση των δεδομένων τους, την διασύνδεση ετερογενών βάσεων δεδομένων (ERP, HR, κ.α.), τον μετασχηματισμό των δεδομένων σε νέες δομές δεδομένων (Data Warehouse), και την δημιουργία αναφορών (reports), με δυνατότητες διείσδυσης (Drill Down), πινάκων ελέγχου (dashboards) για , πολυδιάστατες και διαδραστικές αναφορές (Pivot Tables). Με τα Microsoft SQL Business Intelligence Services, επιτυγχάνουμε την σωστή ανάπτυξη των προσφερόμενων λύσεις, και προσφέρουμε ταχύτητα στην διαχείριση των δεδομένων και στην παρουσίαση των δεδομένων για την λήψη αποφάσεων και την εκτέλεση στατιστικών μοντέλων.

TOP