Ποιοι είμαστε

Η επιχείρηση Data Recta ιδρύθηκε το 2008 και έκτοτε βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη και εμπλουτισμό των λύσεων πληροφορικής της προς όφελος των πελατών της. Αξιοποιούμε τις νεότερες τεχνολογίες με γνώμονα τις ελληνικές και διεθνείς τάσεις στο χώρο της πληροφορικής. Εκπαιδευόμαστε συνεχώς στις νέες τεχνολογίες και συμμετέχουμε ενεργά στις διεργασίες του κύριου συνεργάτη μας, Microsoft, για την βελτίωση των προϊόντων και των τιμών τους. Υποστηρίζουμε την φιλοσοφία μείωσης του κόστους και αύξησης της τεχνολογικής ευρωστίας, βελτιώνοντας τις επιχειρηματικές λειτουργίες, αξιοποιώντας λύσεις χαμηλού κόστους, ασφαλείς και σύγχρονες. Απελευθερώνουμε τον γνωστικό πλούτο της επιχείρησης σας, δίνοντας σας τα εργαλεία για καλύτερη λήψη αποφάσεων ιδιαιτέρως σε μια περίοδο οικονομικής ύφεσης.

 

Εξειδικεύσεις

Η επιχείρηση πληροφορικής Data Recta είναι συνεργάτης της Microsoft και πιστοποιημένη σε λύσεις Microosft Dynamics CRM, Business Intelligence, Office365, Azure & Cloud Technologies. Ταυτόχρονα, προμηθεύει όλες τις λύσεις και τα προϊόντα της Microsoft για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, διαθέτοντας την πιστοποίηση MidMarket Business Specialist ενώ δίνει μεγάλη έμφαση στα Online Services και γενικότερα το Cloud Computing που αποτελεί την φυσική εξέλιξη του χώρου της πληροφορικής.

Παράλληλα, παρέχει κάθετες λύσεις, ως ανεξάρτητος φορέας ανάπτυξης και υλοποίησης έργων πληροφορικής, ενώ συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες στην παροχή υλικού Hardware και δικτυακού εξοπλισμού για την συνολική κάλυψη των αναγκών του πελάτη.

Η DataRecta προσφέρει όλες τις υποδομές μηχανογράφισης, SoftwareAntivirus και Hardware, μέσω των συνεργασιών της με εταιρείες όπως Microsoft, ClickDimensions, Panda, ESET, DELL, LENOVO, HP,  EPSON, LEXMARK και άλλες.

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία της εταιρίας επιβάλει την συνεργασία μόνο με τους καλύτερους του χώρου. Η Data Recta απαρτίζεται από έμπειρους και πιστοποιημένους - στο αντικείμενό τους - επιστήμονες πληροφορικής, ενώ παράλληλα δίνει μεγάλη σημασία στην ηθική και συμπεριφορά. Πάντα επιλέγονται οι πιο παθιασμένοι και διψασμένοι για γνώση και εξέλιξη, ώστε να παρέχουμε στον πελάτη την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λύση στο εκάστοτε πρόβλημα ή ανάγκη.

 

Ηθική - Δεοντολογία

Στην ηθική της Data Recta δεσπόζει η άποψη ότι οφείλουμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο Πελάτης να αποκομίσει την μέγιστη αξία από κάθε συναλλαγή που θα έχει μαζί μας. Στην αντίληψή μας κυριαρχεί η έννοια της συνεργασίας και πασχίζουμε διαρκώς να προσφέρουμε ποιοτικότερες υπηρεσίες που ξεκινούν από την συμβουλευτική μας προσέγγιση, συνεχίζεται με την άμεση και αποτελεσματική εφαρμογή της καλύτερης λύσης και ολοκληρώνεται με την αξιόπιστη υποστήριξη με στόχο τη δημιουργία μιας διαχρονικής σχέσης εμπιστοσύνης.

Συνεργασίες

TOP