Η Data Recta

Η Data Recta είναι μία σύγχρονη και καινοτόμα επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής, με γνώμονα το όφελος των πελατών της.  Πιστεύοντας απόλυτα ότι η ποιότητα και αποτελεσματικότητα επιτυγχάνονται μόνο μέσα από την εξειδίκευση, αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες και εκπαιδευόμαστε συνεχώς, συμμετέχοντας ενεργά στις διεργασίες των συνεργατών μας. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία για κάθε προσφερόμενη υπηρεσία και επενδύουμε σε μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες (και τους συνεργάτες) μας. Περισσότερα εδώ.

Προϊόντα και Υπηρεσίες

Microsoft Dynamics 365

Μάθετε σήμερα πως το No1 CRM στον κόσμο μπορεί να δώσει ώθηση στην επιχείρησή μας, αυξάνοντας τις πωλήσεις και την ικανοποίηση των πελατών σας και μάλιστα με πολύ χαμηλό κόστος

Microsoft Business Intelligence

Μετατρέψτε τα δεδομένα σας σε πληροφορία και αποκτήστε καλύτερη εικόνα για τους πελάτες σας, την εξέλιξη της επιχείρισής σας, αλλά και σαφές πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας!

Microsoft 365

Μειώστε τα λειτουργικά κόστη της IT υποδομής και εφαρμόστε τις πλέον καινοτόμες λύσεις της Microsoft. Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες του Office 365 και των υπόλοιπων Online Services, τώρα!

Azure

Το Azure είμαι μια καινοτόμος υπηρεσία που διατίθεται συνδρομητικά από την Microsoft. Η DataRecta προσφέρει υποδομές Azure (IaaS & SaaS) στις επιχειρήσεις που αναζητούν να αξιοποιήσουν την αιχμή της τεχνολογίας στο μέγιστο δυνατό.

CMS

Η DataRecta ειδικεύεται στην δημιουργία CMS (Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου), με χρήση των κορυφαίων τεχνολογιών και σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Ρωτήστε μας για τα άκρως δελεαστικά πακέτα μας και κερδίστε την εκτίμηση και εμπιστοσύνη των πελατών σας.

Click Dimensions

Η ClickDimensions προσφέρει μία μεγάλη γκάμα από πρόσθετα στο Microsoft Dynamics CRM, ειδικά για τον τμήμα του Μάρκετινγκ. Τα εργαλεία αυτά είναι σχεδιασμένα για απαιτητικούς πελάτες, με χρήση τεχνολογίας αιχμής και καλύπτουν όλες τις υπαρκτές ανάγκες μίας σύγχρονης επιχείρησης.

Πελάτες & Συνεργάτες

Ανακοινώσεις

Η DataRecta παραμένει ασημένιος συνεργάτης (Silver) της Microsoft - Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

 

Η DataRecta, διατηρεί την πιστοποίηση του Silver Partner με την Microsoft για τρία συναπτά έτη.

 

  Η Data Recta αναβαθμίστηκε σε Silver Partner της Microsoft - Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

 

Data Recta στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης και σταθερής ανάπτυξης, αναβαθμίστηκε σε Silver Partner της κορυφαίας εταιρίας λογισμικού και στρατηγικού συνεργάτη Microsoft. Πάντα προσηλωμένοι στο δρόμο της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών, φροντίζουμε να προσδίδουμε στους πελάτες μας την αξία που τους αρμόζει.

 

  Συνεργασία με την ClickDimensions! - Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

 

Η Data Recta προχώρησε σε συνεργασία με την ClickDimensions προκειμένου να μεταπωλεί και να παραμετροποιεί τα προϊόντα της στην Ελληνική αγορά.

TOP